LB24-WebsiteHeader

NIEUW: LUNA BEACH FESTIVAL 2024

Kom op 27 juli naar Luna Beach Festival. De beste EDM, hardstyle en urban artiesten op twee dikke stages. Top dj’s en acts treden voor je op in een warm zomerzonnetje. Samen met lekkere cocktails en plenty foodtrucks zijn dit de ultieme ingrediënten voor een heerlijke festivaldag!

Urban beats op de Barcode X FG Live Stage

De grootste urban artiesten van Nederland komen langs op 27 juli. Via hiphop en Nederlandstalige rap naar R&B en meer. Onder andere Johnny 500, Diaz & Bruno en Team Rush Hour, hiphop helden zoals de broers Adje, Hef en Crooks van Boyz In De Hood, Kleine John & Chavantė en Broederliefde zullen Heerhugowaard laten trillen. De vrolijke vrienden van Afro Bros sluiten de stage af en maken het feest compleet.

UNIEK programma @ the Mainstage

De Mainstage barst uit zijn voegen met een mix van de allerbeste EDM, dance en hardstyle. De dag begint swingend met D-Rashid, waarna de Prins Floris van Oranje (FvO) op de stage zal klimmen voor een koninklijk optreden! Via Yung Felix komen we terecht bij twee legendes, DJ Jean en Chuckie. De dag wordt vervolgd met een unieke show van de “one and only” Quintino. Als afsluiter hebben we hardcore held Brennan Heart weten te strikken voor een legendarisch einde!

Karaoke in de Fabriek!

Na het succes van de Karaoke Fabriek op Popweekend, komt deze unieke tent ook terug bij Luna Beach. Met optredens van onder andere Bonnie St. Claire en Trafassi zorgt de Karaoke Fabriek voor een ander gevoel binnen het dance en urban geweld. De Heerhugowaardse zanger Joost de Vries verzorgd naast enkele optredens ook de Karaoke, waarin jij de ster van de avond kunt worden.

NIEUW IN DE TICKETSHOP:

LINE-UP & STAGES

MAINSTAGE

LB24-Brennan Heart
LB24-Chuckie
LB24-D-Rashid
LB24-FVO
LB24-Tom Fort
LB24-QuintinoLB24-Artist
LB24-DJ Jean
LB24-Yung Felix
LB24-BRUUN
LB24-DeKaraokeFabriek-2

BARCODE X FG LIVE STAGE

LB24-Broederliefde
LB24-Boyz In De Hood
LB24-Diaz & Bruno
LB24-Johnny 500
LB24-Deejay Abstract
LB24-Afro Bros
LB24-Architrackz-v2
LB24-Kleine John & Chavante
LB24-Team Rush Hour
LB-24-DJ Chase

INFORMATIE

Ontwerp zonder titel (1)
FG live - Zwart - horizontaal - RGB
Barcodelogo2021
jupiler_logo_klein